Menü
     
Névnap

     

Pillanatkép

     
Hasznos oldalak
     
VENDÉGKÖNYV
[Friss hozzászólások] [357-338] [337-318] [317-298] [297-278] [277-258] [257-238] [237-218] [217-198] [197-178] [177-158] [157-138] [137-118] [117-98] [97-78] [77-58] [57-38] [37-18] [17-1]

2005.03.26. 22:26 Idézet
Sziasztok! Légyszives,akinek van véleménye,mondja meg a lentebb feltett utolso kérdésemre a válaszát.Köszönöm nektek:Márti

2005.03.26. 20:35 Idézet

hmmm érdekes...

Lehet,én hiszek neked.

Magam részéről én örülök a szép,épp lelkü csivimnek és örülök hogy a tenyésztö is jól bánt vele....és ahogy kivettem neked is tetszik Kingly.Szerintem is elég formás.Tehát csak hasonló szép kutyát kívánok neked is/ha majd lesz/:)

A többiek hogy elhallgattak,sétát nem akartok szervezni mondjuk Székesfehérvár környékén:)Pont Pest és Veszprém között lene,még Barbarának is közelebb lenne:)

Egyépként ez a séta nagyon jó ötlet szerintem is,csak szegény kisgyerekek ennyi édes simogatható felület,nem tudnák eldönteni hogy hírtelen melyikhez rohanjanak:)

Anita


2005.03.26. 18:20 Idézet

Csak azért kérdeztem, mert az angol bulldog is olyan könnyen eladható, keresett fajta, mint a csivava. Csak még drágábban lehet eladni. És sok olyan ember él kis hazánkban, akik pont ezeket a fajtákat "gyűjtötték" maguk köré /angol- és francia bulldog, mopsz, csivava, yorkie, hogy csak a legnépszerűbbeket említsem/. És ezen emberek közül a legtöbbnek fajtánként három-négy szukája van, esetleg akad egy kan is. És pont ezeket a fajtákat veszik kilóra a kereskedők is.

 

Juci


2005.03.26. 17:40 Idézet

igen ö is 1 kiskutya,azt nem tudom milyen/nem csak csivikell foglalkozik/haverkodtak:)Miért is kérdezed?

Bár Kinglyke nanyon félénk,és sétákon nem barátkozik.De van kint barátomék szüleinél  van 1 német juhász,és 1 Westi öket nagyon szereti,és hétvégénként nagyon lefárasztja öket:)

Anita


2005.03.26. 16:22 Idézet

Szia Anita!

Figyu, én nem bántani akartam a tenyésztőt, csak rámutatni egy-két dologra.

 

Kingley helyes kis kölyök. A galériában található első kép róla még a tenyésztőnél, vagy már nálad készült? Arra gondolok, amelyiken egy bulldog hátsója is látható

 

Puszi. Juci

 

 


2005.03.26. 13:40 Idézet

Szia Juci,

szerintem azért nem tete fel mert a kutya nem az övé/a fiú/és szerintem más tenyésztök nem örülnének,hogyha az ö díjnyertes kutyájuk ott virítana egy másik tenyészönél.A fedeztetés még oké,de hogy még mások mutogassák a neten.

Én nem azt írtam hogy díjnyertes kutyatenyésztö,csak azt hogy jó tenyésztö,és nem 1 barbár szaporító/bár tudom azok között is vannak rendesek/,szóval az én olvasatomban ö jól bánik a kutyusokkal,nem össze-vissza elleti.És arra reagáltam ,hogy egy anyuka a kislányának keres kisállatot ajándékba a kislányának,tehát nem díjnyeres kiállítási ebet szeretne,de azért nem is vérfertözött kerge kutyát.

És igazad van hogy vannak nála sokkal híresebb és bizonyára a te értelmezésedben vett jobb tenyéaztök is.

A kutyusom megnézheted:ö Kingly

Majd még lesz róla fent kép,most csak 7hetes koráról van.

Puszi: Anita


2005.03.26. 13:26 Idézet

Szia Anita! Igazad van, elfelejtettem aláírni, Juci vagyok. Bocsi a hiányért. Abban tévedsz, hogy csak a fiú kutyákat szokták igazán versenyeztetni. A lány kutyákat sokan azért nem viszik, mert a sok vemhességtől-szoptatástől tönkremegy mind a hát-és hasvonaluk, a szőrük. Egy igazi tenyésztő, aki nem csak a pénzért csinálja, nem hoz le sok almot a szukájától, és bármikor ringbe viheti a már ellett szukáját is.

 

Tudod Te, hogy mitől lesz valakiből mestertenyésztő? Érdemes utánanézned. Nem csak attól, hogy milyen vérvonalú a kutyája. És egy jó vérvonal sem garancia semmire. Ha egyébként olyan szuper, sokszoros fajtagyőztes, a hírdetés szerint Champion az apa, akkor annak miért nincs ott a képe?

A kiskutyusodhoz sok sikert és szerencsét kívánok, remélem majd összefutunk kiállításokon.

puszi, JUCI

 

 


2005.03.26. 13:14 Idézet

Szia bár a neved nem írtad oda,én is egyetértek abban hogy drága,mint ahogy írtam is ha figyelted.

A tenyésztőröl meg azért vélekedtem úgy hogy jó mert,már voltam nála és láttam hogy a kutyák milyen körülmények között vannak tartva,mennyi odaadással kezeli öket,és figyel arra is hogy mi jó neki,nem csak a pénz a lényeg.A kiállításokról meg csak annyit,neki csak lény kutyája van lényeglben/a fiúról ezéert nem is tesz fel képet/,ami többszörös cac győztes,és ha jársz kiállításokra,amit mondtál is tudhatod hogy lányokat nem szoktak annyira versenyeztetni.A fiú kutyák akik fedeznek neki,pedig többszörös fajtagyőztesek,ezt is tapasztalatból mondom.és a kutyusok vérvonala,mind a lány,mind esetemben az akkori fiúé elég jó,söt mondhatom,mert ismerek már tenyészöt/bronzkoszorús/akinek a vérvonala szinte ugyan olyan mint a fent említett hírdetö tenyésztö civava lányának

Gondolom rájöttél hogy az én ki csivim is töle van,és mondhatom teljesen meg vagyok vele elégedve.Szép,és okos is,bár én csak kis"kedvencnek" vettem,hozzáértök tanácsára 1-2szer elviszem majd kiállításra nyáron.

Anita


2005.03.26. 12:44 Idézet
sziasztok.2,5éves kan csivim 7 hónapja került hozzám egy rossz gazditól aki ráunt.elég béna volt mert nem tudta szobatisztaságra nevelni.az a baj hogy nekm se nagyon sikerül.volt két honap mikor azt hittem hogy na most,mert nem pisilt be,de most ujra kezdte.napközbe óránként viszem ki,de reggelre mindig bepisil.mit tegyek hogy leszokjon már végre erről?adjatok valami tanácsot,mert a család már nagyon pipa.esetleg cicavécére rászoktatni hogyan lehet?

2005.03.26. 10:24 Idézet
ja még annyi hogy,ha szeretnék venni mellé egy másik csivit,nincs jelentősége hogy azonos nemü?illetve számit mikor veszem mellé?-1éves korig vagy késöbb-azt akarom hogy szeressék egymást.és attol hogy ketten lesznek azért nem fordul fel a béke,lehet őket kezelni nem?:)tudnak nagyon betyárak lenni Márti

2005.03.26. 10:15 Idézet
Szia tegnap! lehetne rola szo de mi külföldön élünk tavasztol télig,tehát kicsit eltolodna a tali. Anita, az enyém nem bujik el csak ha tényleg nincs kedve vagy nem kell wcéznie de szivesen jön le,mert már unja az itthoni letolásokat a bepisilések miatt,meg szereti mutogatni magát a környéken és jol odamondogatni a többi kutyának.Probáltam kezdettől szeretettel kiharcolni hogy felvegye a porázt és lejöjjön.nem erőltettem semmit.talán neked is valahogy meg kellene vele szerettetned.pl a nagy hideg után nálunk volt egy selyemkutyi és ővele jobban megindult a hideg élmények után és azota nem gond ez .elötte a fagy miatt már a lépibe remegett.Egyébként 5honapos,és télen iszonyatosan fázott,igy sokmindent nem csinált lent,most kezdett el "igazán" rendszerességgel lent elvégezni a dolgát. tehát azt mondjátok adhatok rá ruhákat,vagyis inkább adjak.köszönöm a válaszaitokat! üdv mindenkinek

2005.03.26. 09:56 Idézet

Anita, nézd meg majd jobban, és meglátod, hogy nem rövidszörű a kicsi. Ilyen pici korban is látszik már. És bár gyönyörű a pici, a hazai piacon kicsit drága. De a tenyésztő tudja mit csinál, mennyiért tudja eladni. Az anyakutya szerintem nem annyira klasszis, a feje messze áll a standardtól. Az apáról nincs kép, nem tudhatjuk milyen.

A jó tenyésztő pedig ő lenne? Hát, én nem ismerem, csak azt tudom, hogy hirdetgetni szokott. De nem találkoztam még sehol sem általa tenyésztett, vagy tulajdonában lévő kutyával kiállításon. Bár nincs csivim, csak szeretnék, sok kiállításon ott vagyok, és egy körben bírálnak minket az esetek 95%-ban, így látom, kik a jó kutyák a csiviknél.  

 

Ezekkel a hozzászólásaimmal nem akarok senkit bántani, de azt sem szeretném, hogy egyeseket átrázzanak- mint engem anno 12 éve.

 


2005.03.26. 08:26 Idézet

Márti,nekem is rövid szörüm van,és én is öltöztetem,bár ö is még kicsi.Nagyon hidegbe tényleg nem szabad kivinni,egyépként adjál rá rucit ha látod hogy fázik,mert csak többe fog kerülni az orvos ha utána prüszköl majd.

Én nem fizettem a rucikért,én csináltam öket,és a ki csivim szereti is hordani,bár a sétáról még mindig nincs jó véleménye:)Ha rájön hogy le akarom vinni,/és sajnos elég hamar rá szokott/azonnal visszafut a kosarába,és úgy tesz mintha aludna.Nem tudom voltak-e esetleg hasonló tapasztalataitok?Tanácstalan vagyok hogy meddig lesz ez még így.

Anita


2005.03.25. 23:13 Idézet

Barbara!

Majd én unszolom a jónépet, a találkozót illetően.
Össze hozzuk.

Péter


2005.03.25. 23:11 Idézet
Hozd el a kutyuládat és rápróbáljuk. Az semmibe nem kerül.

2005.03.25. 23:10 Idézet

Szia!

Mi is próbálkoztunk ruhával, de aztán a vége az lett, hogy vagy nem viszük ki őket ha nagyon hideg van vagy csak egésszen rövid időre.
Ha kellenek ruhák, elbizniszelhetjük. 7 féle ruhánk van, az esőkabáttól, a frotír kapucnis ruci-ig. Ezeket úgy varrattuk drága pénzért, de a kutyusok annyire nem lelkesednek érte.

 


2005.03.25. 22:47 Idézet
Sziasztok!! Azt szeretném megkérdezni,hogy a ti véleményetek szerint kell rövidszörü csivavát öltöztetni télen avagy nem.Mindenki mást mond.Egy csivava könyvben azt irták nem szabad,mert nem fejlődik ki az immunrendszerre és egy enyhe szellőtől is megfázik.Nem tudom melyik a helyes.Közületek akinek rövidszörüje van öltözteti?? köszi Márti

2005.03.25. 21:45 Idézet

Juci lehet de én annyira nem figyeltem,de 100ezerért talán 1 picit drága is:)

Bár ki tdja,a vérvonal is beleszámít az árba.De akinek van pénze megfizeti.Azt mondjuk tenyésztőtől hallottam hogy az ilyen picik nem tudnak szülni/esetleg császárral,ami ugye a kutyát a tenyésztők számára értéktelenné teszi/,és ezért akarják eladni.Mármint így többet tudnak rajta keresni,minha kiállításra cipelnék./ahol ugye bizti nyerne mert minnél kisebb anál jobb alapon/

 Anita


2005.03.25. 21:12 Idézet

Nagyon szép, és kicsi.Igen, hirdetik,  mint rövidszörűt.  Csak a vak nem látja, hogy ő nem egészen az.

 

Juci


2005.03.25. 19:24 Idézet

Szia Orsi!

 

Szerintem vegyél 1 kutya újságot,abban mingig van,vagy ajánlom az eblap.hut /kutyavásár/

Vagy ha fekete is jó lenne rövid szörüben most ott hírdetnek egy nagyon szépet,és nagyon kicsit/lányt/.És tényleg jó tenyésztőtöl.

Remélem megtalálod a te kis csivid:)

Anita


[Friss hozzászólások] [357-338] [337-318] [317-298] [297-278] [277-258] [257-238] [237-218] [217-198] [197-178] [177-158] [157-138] [137-118] [117-98] [97-78] [77-58] [57-38] [37-18] [17-1]

     
Fórum

CHIHUAHUA FÓRUM

     
Névnap

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Óra
     
Látogatók száma
Indulás: 2004-06-04
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******